![]() XHost |
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink. |
2
kg carne de porc
2l bere blonda
100 gr
mustar iute
oregano
curry
boia dulce
piper negru
piper amestec (piper negru, alb, verde si roz) sare
cateva frunze de usturoi verde (daca nu aveti usturoi
verde se pot pune doua capatani de usturoi sau dupa
gustul fiecaruia mai multe sau mai putine)
Atentie: Condimentele se pun dupa gustul fiecaruia
!!!
Carnea de porc se
spala bine si se taie feliute subtiri, groase de
aproximativ 2 cm. Bucatelele se cresteaza usor, pot fi si
bucatele mai subtiri dar aceste nu se cresteaza. Se ia pe
rand cate o bucatica de carne, se condimenteaza cu sare,
piper, piperul amestec, boiaua si oregano.
Dupa adaugarea fiecarui condiment pe rand, carnea se
freaca foarte bine cu mana, pana ce condimentul respectiv
patrunde bine in carne, dupa care se adauga urmatorul
condiment.
Bucatelele de carne condimentate se aseaza pe rand,
intinse bine, intr-un vas. Peste acestea se adauga curry
si cateva frunze de usturoi verde taiate marunt.
Operatiunea se repeta pana ce carnea se termina.
Separat se amesteca mustarul usor ca la maioneza, dupa
care se toarna treptat berea.
Dupa ce se amesteca mustarul bine cu berea, iar compozitia
a facut spuma, se toarna peste carnea condimentata. Incet
incet se va duce berea si la fundul vasului, puteti face
usoare gauri cu o lingura pe unde sa patrunda berea. Dar
atentie sa nu deplasati bucatiile de carne.
Vasul cu carne se acopera cu un capac si se da la rece
timp de aproximativ o zi.
Carnea se frige pe gratarul incins scoasa direct din
compozitia de bere.
Mentiuni:
Friptura este foarte aromata si gustoasa si se serveste
alaturi de garnitura dorita.
Pofta buna!!!